Sunday, October 23, 2011

Virtuaalmaailm

Ise ei ole kunagi elus Second Life kasutanud, proovisin siis paar päeva mängida ja eriti ei tundnud huvi selle maailma vastu. Seega mõtlesin, et räägin sellest asjast, mis mulle meeldis Runescape

See on tasuta virtuaalmaailm. Ütleme nii, et ta on suhteliselt tasuta. Lisafunktsionaalsuse saamiseks on vaja ikkagi maksta, et liikmeks saada.
Tegemist ei ole kaasaegse maailmaga vaid hoopis keskaegse maailmaga. See on kolmemõõtmeeline maailm, kus igal kasutajal on oma tegelane. Saab osta enda tegelasele riideid ning igast kraami.

Iga asja eest on vaja maksta raha(kuld mündid). On võimalik ka vahetada asju teiste asjade vastu(on olemas tööriistad, maavarad, riided jne). Saab suhelda teiste kasutajatega, omada sõpru.

Kuna see on ikkagi maailm, siis niisama keegi raha ei anna, on vaja töötada. On palju erinevaid võimalusi kuidas raha teenida ja oma oskusi uuele taseme viia. NOh näiteks võib püüda kala ja seda müüa või puid raiuda ja neid müüa jne. VÕimalusi on palju aga kõige meeldivam on ikkagi lobstrite püüdmine.

Siis on ka võimalik ka kveste täita. Saab täita ülesandeid, see suhtelist põnev ja õnnestunud kveste eest makstaks palju rohkem kui teiste asjade eest.

Jah muidugi ...... LAHINGUD teiste kasutajatega, kui võidad, siis saab võtta asju mis oli vastasel, kui aga kaotad, siis kõik on kadunud.

See oli väike ülevaade mu tutvumisest mänguga runescape. Kui oleks võimalik seda hinnata siis paneks 10/10.

No comments:

Post a Comment